KÜTAHYA / EMET - Örencik Ortaokulu

KÜTAHYA GEZİMİZ

Kütahya Gezimiz

Liselere Giriş Sınavlarına hazırlık çalışmaları kapsamında öğrencilerimizi motivasyon çalışmalarına devam ediyoruz. Geçen haftalarda gerçekleştirdiğimiz yemek ve piknik faaliyetlerimize bugün çok güzel bir etkinlik daha ekledik.
Kütahya'mızın puanla öğrenci alan 3 güzide okuluna bir gezi gerçekleştirdik. Gezimiz süresince bizlere Nafi Güral Fen Lisesi tanıtımında Rehberlik eden Müdür Yardımcısı Zeki KİLİTÇİ ve Habibe KILCIOĞLU'na Rehber öğretmen Günnur BOZDEMİR'e, Sosyal Bilimler Lisesi tanıtımında Kemal SOYGÜR'e ve öğrenci tanıtım grubuna,  Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi tanıtımında Müdür Yardımcısı Mücahit ÇAKIROĞLU'na Rehber öğretmen Bilgeser TOSUN'a samimi ve dolu dolu tanıtımları için teşekkür ediyoruz.
Programımızda ayrıca Müze ziyaretleri gerçekleştirdik. Sera avm ile sonlandırdığımız programımızda bizlere desteklerini esirgemeyen Emet İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze şükranlarımızı sunuyoruz.

14-10-202114-10-202114-10-2021

Yayın: 15.10.2021 - Güncelleme: 15.02.2022 11:02 - Görüntülenme: 312